Ivys Shop e българска фирма, която предлага висококачествена козметика, включваща утвърдени български и международни марки. Започнахме дейността си през 2016 г. като студио за красота Ivys Studio. Богатият опит, натрупан в бюти индустрията, ни позволи да отворим онлайн магазин, в който предлагаме най-добрите козметични продукти, аксесоар и апарати, тествани в реално в студиото. При нас ще намерите най-качествената козметика на пазара за лична и професионална грижа за лице и тяло.

Нашата мисия – да Ви помогнем да поддържате Вашето здраве и красота като изберете най-подходящите продукти.

Нашата цел – щастливи и усмихнати клиенти. Изберете качеството на Ivys Shop и нейните партньори.

Последни публикации

козметика

Малко повече за предлаганата от нас козметика Hristina Cosmetics

За предлаганата от нас козметика Hristina Cosmetics са Българска компания, производител на натурална козметика, която съчетава скъпоценното знание от миналото и безспорните завоевания от настоящето.  Разполагат със собствена производствената база в природно чист район, в сърцето на Рила.

Вижте повече
маникюр

Малко повече за Julina Nails и продуктите за Вашия маникюр

Juliana Nails е марка, която предлага американски продукти за Вашия перфектен маникюр – гел лакове, всичко за ноктопластика и миглопластиката. Фирма Арлекс ЕООД е изключителен представител за България на Juliana Nails. Гел лаковете им се произвеждат единствено в САЩ, а марката е широко разпространена в цяла Европа. В богатата им гама от над 3000 артикула […]

Вижте повече
крем за лице

Малко повече за професиналната и персоналана козметика за лице от Dermacode by I. Pandurska

DERMACODE by I. Pandourska е френска професионална и персонална козметика за лице, адаптирана за дерматолози и козметици. Дейността им e съсредоточeна върху разработване на серуми, филъри и флуиди – новите безкръвни скалпели!Продуктите  са подходящи за активиране ръчно и механично с ултразвук, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг,фриматор, четков пилинг, дарсонвал, кислороден апарат, диамантено микродермабразио, RF и други.

Вижте повече