Флуиден Крем с Копринени Протеини 50 мл

55.00 лв.

Копринените протеини се борят срещу преждевременното стареене, стимулират функциите на лицевите клетки и балансират нивата на хидратация и сухота.

Описание

Флуиден Крем с Копринени Протеини 50 мл от Dermacode

Копринените протеини се борят срещу преждевременното стареене, стимулират функциите на лицевите клетки и балансират нивата на хидратация и сухота. В резултат на това лицето придобива копринена мекота, еластичност и блясък.Противостареещият ефект на копринените протеини помага в борбата с мимическите бръчки и тези, които се появяват в следствие на стареене на кожата, без хирургическа намеса. Кремовете, които съдържат копринени протеини, подобрява кожата ,нейната еластичност, а също така помагат постепенно да се отървете от бръчките  и да предотвратите по-нататъшното им появяване

Копринените аминокиселини се получават от стрити копрнени влакна – сурова коприна, пашкула на копринената буба, чрез хидролиза последвана от деалкилиране и сушене. Благодарение на ниското си молекулярно тегло аминокиселините лесно проникват в кожата и бързо попиват. По този начин достигат безпроблемно и подхранват дълбоките слоеве на кожата. Те мигновено запълват всички увреждания и неравности на кожата, като възвръщат нейната мекота и гладкост, и играя ролята на отлични резервоари на влага. Освен това аминокиселините на коприната служат и като запаси за синтеза на протеин в кожата. Киселините се използват при производството на различни кремове – хидратиращи, подхранващи, придаващи блясък, подпомагащи изглаждането на бръчките, за запълване на пукнатини.

  Начин на приложение: 
Флуидът се нанася върху добре почистена и хидратирана кожа. За да се подсили действието му, се препоръчва да се апликира серум като основа.

Количество: 50 мл
Препоръчителна възраст: 40 +

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Флуиден Крем с Копринени Протеини 50 мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *