• Home
  • Полезно
  • Малко повече за Julina Nails и продуктите за Вашия маникюр

Малко повече за Julina Nails и продуктите за Вашия маникюр

маникюр

Juliana Nails е марка, която предлага американски продукти за Вашия перфектен маникюр – гел лакове, всичко за ноктопластика и миглопластиката.

Фирма Арлекс ЕООД е изключителен представител за България на Juliana Nails. Гел лаковете им се произвеждат единствено в САЩ, а марката е широко разпространена в цяла Европа. В богатата им гама от над 3000 артикула ще откриете всичко необходимo за създаване на перфектна ноктопластика с гел или акрил, маникюр с гел лак и обичаните от всчики декорация.

Ще намерите богата гама от акрилни боички, камъчета и бижута за нокти, цветни пигменти и фолиа. Освен това можете да обогатите услугите в салона им, като добавите и поставяне на мигли косъм по косъм и 3D. Тук ще откриете всички продукти – различни видове мигли, пинсети, лепила и други аксесоари. Предлагат и изчерпателно първоначално обучение, което ще бъде проведено от технически инструктор на марката.

Последни публикации

козметика

Малко повече за предлаганата от нас козметика Hristina Cosmetics

За предлаганата от нас козметика Hristina Cosmetics са Българска компания, производител на натурална козметика, която съчетава скъпоценното знание от миналото и безспорните завоевания от настоящето.  Разполагат със собствена производствената база в природно чист район, в сърцето на Рила.

Вижте повече
маникюр

Малко повече за Julina Nails и продуктите за Вашия маникюр

Juliana Nails е марка, която предлага американски продукти за Вашия перфектен маникюр – гел лакове, всичко за ноктопластика и миглопластиката. Фирма Арлекс ЕООД е изключителен представител за България на Juliana Nails. Гел лаковете им се произвеждат единствено в САЩ, а марката е широко разпространена в цяла Европа. В богатата им гама от над 3000 артикула […]

Вижте повече
крем за лице

Малко повече за професиналната и персоналана козметика за лице от Dermacode by I. Pandurska

DERMACODE by I. Pandourska е френска професионална и персонална козметика за лице, адаптирана за дерматолози и козметици. Дейността им e съсредоточeна върху разработване на серуми, филъри и флуиди – новите безкръвни скалпели!Продуктите  са подходящи за активиране ръчно и механично с ултразвук, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг,фриматор, четков пилинг, дарсонвал, кислороден апарат, диамантено микродермабразио, RF и други.

Вижте повече